Bowling feestje!Terug naar het overzicht

Een leuk kinderpartijtje vier je bij All American Bowling. Met je vriendjes en vriendinnetjes bowlen!
Bij All American Bowling wordt je bowlingfeestje nog specialer met Magic Bowlen! Speciale videoclips, lichteffecten, blacklight, lichtgevende ballen en swingende muziek.. dat wordt echt een feestje!

Magic Bowling Party
Ga Magic Bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna lekker eten! Een uur bowlen, frites met een snack, een waterijsje en onbeperkt ranja!

Kids Schminkparty
Laat je omtoveren tot clown, leeuw, vlinder of iets anders cools! En show daarna je bowlingkunsten bij het Magic Bowlen. Ook bij dit feestje horen frietjes met een snack, een lekker ijsje en onbeperkt ranja. Reserveren kan voor woensdagen en zaterdagen van 14.00 tot 17.00 uur.

Voor de kleinsten is er een automatisch bumpersysteem, zodat de kinderen hun (speciale, lichte) kinderbowlingballen niet in de goot kunnen gooien. Altijd raak en alleen maar blije gezichten!

Kijk voor meer informatie over de kinderfeestjes en het reserveren op de website van All American bowling via de roze button.

Tip: bowlen is ook leuk als gezinsuitje! Ook bij All American Bowling.

All American Bowling

Langelaan 2
2211 XT Noordwijkerhout
Openingstijden Maandag van 17.00 tot 23.00 uur, in schoolvakanties van 12.00 tot 00.00 uur
Dinsdag t/m donderdag van 12.00 tot 23.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 00.00 uur
Zondag van 12.00 tot 22.00 uur
Prijs Magic Bowling Party: € 9,50 per persoon; Kids Schminkparty: € 12,50 per persoon. Minimaal 6 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio