Graffiti feestjeTerug naar het overzicht

Vet! Graffiti spuiten tijdens je partijtje! Dat kan in Leiden bij Colourcastle. Lees verder!

Dit is echt een té cool feestje! Je leert de skills van graffiti spuiten, je gaat brainstormen wat je gaat maken en dan maak je met elkaar een echt kunstwerk.

De deelnemers doen zoveel mogelijk zelf, maar is natuurlijk wel begeleiding. Je krijgt beschermende kleding aan. De verf ruikt wel een beetje, dus het fijnst is om buiten te spuiten, maar binnen kan ook. Colourcastle verzorgt alle materialen zoals de spuitbussen, ezels, canvasdoeken, oefenplaten en beschermende kleding. Je hoeft nergens aan te denken.

Je kunt het feestje ergens thuis organiseren (mits geschikte ruimte). Maar het kan ook op de binnenplaats van het atelier van Colourcastle. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti kan spuiten en ook daar kunnen ze de workshop geven. Bij Colourcastle weten ze die locaties.

De workshop wordt gegeven vanaf 6 personen en duurt rond de 2 uur. Het is allemaal maatwerk, alles is bespreekbaar! Dus geef je wensen door dan krijg je een offerte op maat.

Klik door via de roze button naar de website!

Tip: Klik door naar nog veel meer gave kinderfeestjes in en om Leiden!

 

Colourcastle

Haagweg 4 C12
2311 AA Leiden
Prijs Op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

Geniet met je gezin van sneeuw- en ijspret, sfeervolle lichtjes, leuke wandelingen met chocolademelk... Hier vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen. Veel plezier!

Zuid-Holland uitjes met kinderen