Nerf kinderfeestjeTerug naar vorige pagina

Vier je verjaardagsfeestje met een superstoere Nerf Party bij Combat City in Leiden.
Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje heeft Combat City de Nerf Party. Een pakket waarbij je 90 minuten lang verschillende toffe speltypes kunt spelen. Na een korte uitleg en wat schietoefeningen kies je een favoriete Blaster uit. Ze hebben de nieuwste modellen, supercool!
Tijdens het spelen van een Nerfgame wordt er gebruik gemaakt van een geweer dat foam pijltjes afschiet tot wel 25 meter. 

Inclusief
Van al dat 'Nerfen' krijg je vast trek. In de pauzes staat er daarom onbeperkt limonade, een zakje chips en snoep voor jullie klaar.

Veiligheid
Omdat Combat City aandacht en veiligheid heel belangrijk vinden, krijg je een veiligheidsbril van hen te leen en er zijn altijd professionele instructeurs aanwezig tijdens het spel. ‘Fair Play en respect voor elkaar’ is wat er van je gevraagd wordt, want Fun is the Target!
Het spel wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaarKosten

Een Nerf Party is te boeken vanaf 8 spelers en tot maximaal 20 spelers. Kosten zijn €17,50 p.p. en papa of mama doen gratis mee. Een frietje en snack na afloop kost €4,- p.p. extra.

Meer weten over dit coole feestje? Klik door via de roze button.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze Nieuwsbrief.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Combat City
Flevoweg 5
2318BZ Leiden

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

zie website via roze button

Prijs

€17,50 p.p. (frietje en snack na afloop: €4,- p.p. extra)
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: