• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Combat Zone LiveTerug naar het overzicht

Buiten lasergamen in de natuur. Speel je videogame in het echt! Dit feestje is alleen voor stoere kids.
Dit is meer dan een lasergame. Het gaat hier om real life gamen! In de natuur met een team spannende games spelen, zoals je kent van je favoriete videogame. Lekker rennen, verstoppen en sluipen. Wel in een camouflerend pak en een beetje schmink. Met de nieuwste apparatuur kun je bij daglicht je tegenstander op 200 meter raken. Bloedstollend spannend!

De lasergames werken met schadeloos infrarood licht, veilig voor volwassenen en kinderen. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden, af te stemmen op leeftijd.

Combat Zone Live is ideaal voor kinderfeestjes, ook voor meisjes. Bij ontvangst wordt eerst uitgebreid uitleg gegeven door de begeleiders die gedurende het hele feestje aanwezig zijn. Door hun enthousiasme zorgen ze ervoor dat alle kids een topfeestje hebben! Daarna worden de teams gemaakt, overalls aangetrokken en worden de soldaten geschminkt. Wat helemaal leuk is is dat papa's en mama's ook mee mogen doen!

Bij een uur lasergamen worden er 2 tot 3 spellen met verschillende scenario's zoals Capture the flag en zombies, gespeeld. Bij 1,5 uur gamen komen er 1 of 2 scenario's bij. Je kunt een pakketje fris en chips bijbestellen voor in de pauze.

Dit geweldige feestje kun je boeken vanaf 10 personen. Minder kan, maar je betaalt voor minimaal 10.

Combat Zone Live werkt met een aantal vaste locaties. Tegen Leiden en Leiderdorp vind je het Ghoybos, vlakbij het pannenkoekenrestaurant en de A4. Daar kan je dit gave Combat Zone Live feestje boeken.

Je wilt gelijk boeken toch? Ga hiervoor naar de website via de roze button hieronder. 

Tip: Klik door voor nog veel meer actieve kinderfeestjes in en om Leiden!

Combat Zone Live

Ghoybos
Leiden/Leiderdorp
Prijs zie website voor de actuele tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes