Combat Zone LiveTerug naar het overzicht

Gamen in de natuur als een soldaat. Weer of geen weer! Dit feestje is alleen voor stoere kids.
Het is meer dan een lasergame. Het gaat hier om real life gamen! In de natuur met een team spannende games spelen. Niks geen masker, of harnas. Gewoon rennen, verstoppen en sluipen. Wel in een camouflerend pak en een beetje schmink. Bij daglicht kun je je tegenstander op 200 meter raken. Bloedstollend spannend!

De lasergames werken op schadeloos infrarood licht, veilig voor volwassenen en kinderen. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden, af te stemmen op leeftijd.

Combat Zone Live is ideaal voor kinderfeestjes, ook voor meisjes. Bij ontvangst wordt eerst uitgebreid uitleg gegeven door de begeleiders die gedurende het hele feestje aanwezig zijn. Door hun enthousiasme zorgen ze ervoor dat alle kids een topfeestje hebben! Daarna worden de teams gemaakt, overalls aangetrokken en worden de soldaten geschminkt. Wat helemaal leuk is is dat papa's en mama's ook mee mogen doen!

Bij een uur lasergamen worden er 2 tot 3 spellen met verschillende scenario's gespeeld. Bij 1,5 uur gamen komen er 1 of 2 scenario's bij. Je kunt een pakketje fris en chips bijbestellen voor in de pauze.

Dit geweldige feestje kun je boeken vanaf 10 personen. Minder kan, maar je betaalt voor minimaal 10.

Combat Zone Live werkt met een aantal vaste locaties. Tegen Leiden en Leiderdorp vind je het Ghoybos, vlakbij het pannenkoekenrestaurant en de A4. Daar kan je dit gave Combat Zone Live feestje boeken.

Je wilt gelijk boeken toch? Ga hiervoor naar de website via de roze button hieronder. Daar lees je ook meer over de corona-maatregelen.

Tip: Klik door voor nog veel meer actieve kinderfeestjes in en om Leiden!

Combat Zone Live

Ghoybos
Leiden/Leiderdorp
Prijs programma 1,5 uur (1 uur zuivere speeltijd) €15,50 per deelnemer tm 15 jaar, minimaal 10 deelnemers
programma 2 uur (1,5 uur zuivere speeltijd) €20,50 per deelnemer tm 15 jaar, minimaal 10 deelnemers
Walky-Talkies: € 8,50 per groep
Fris en chips: € 2,10 PP
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips