Feestje in de polder!Terug naar het overzicht

Leuk (natuur)feestje met en zonder begeleiding bij De Tuin van Smid in Polderpark Cronesteijn!

Gewapend met een schepnet op slootsafari, uilenballen pluizen of wilgenhutten bouwen. Op De tuin van de smid vier je je verjaardag midden in de natuur. 

Op De tuin van de smid is het sowieso leuk voor kinderen. Er lopen allerlei dieren los rond, er staat een schommel en een zandbak, je kunt er klauteren op grote boomstammen en er is ruimte genoeg om te voetballen of je kunt pingpongen in de wei.

Als je bij De tuin van de smid een partijtje komt geven, mag je gebruik maken van de ruimte in de hooiberg die dan voor jullie gerserveerd is. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten, met en zonder begeleiding.

Trek er bijvoorbeeld met een IVN-gids uit en ga op slootsafari. Bouw huisjes voor vogels en insecten in de winter. Of kijk wat de uil heeft gegeten door uilenballen uit te pluizen. Ook kunnen stoere jongens en meiden samen met de smid een eigen zwaard smeden!

Zonder begeleiding kun je bijvoorbeeld een speurtocht doen, knutselen, voetballen of hutten bouwen van wilgentakken.

Tijdens je feestje mag je 3 uur lang (tot max. 16:30) gebruik maken van de hooiberg, waar ook het lekkers voor jullie klaar staat: een muffin, 2 glazen limonade en een zakje chips (7,50 per kind), alles biologisch.
 
Klik door voor meer informatie over De Tuin van de Smid!

Tip: voor meer info over het feestje en reserveren klik je door via de roze button.

 

 

De tuin van de smid

Polderpad 8
2322 LB Leiden
Openingstijden In overleg Prijs eenmalig hooiberghuur: € 70
per kind € 7, 50 consumpties
per kind € 3 materiaal afhaankelijk welk feestje je kiest
De kinderen krijgen een muff in, 2 glazen limonade en een zakje chips (7,50 per kind). In geval van voedselintolleranties kunnen wij zorgen voor alternatieven mits het ruim van tevoren wordt aangevraagd. Er kunnen natuurlijk altijd extra consumpties worden bijbesteld (ook taart, brood, tosti’s en ijsjes. Zie de menukaart.)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat kan er nog wel?

Wat kan er nog wel?

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips!

Lockdown activiteiten voor uit en thuis