Droompartijtje themakistenTerug naar het overzicht

Huur een te gekke themakist en vier thuis of op een zelf gekozen locatie, het leukste droompartijtje!
Droomt jouw kind er van een prinses, piraat, heks of zelfs een zeemeermin te zijn?
Heb je het vaak erg druk en geen tijd om allerlei spullen te kopen of vraag je je af hoe je alles voor elkaar krijgt?

Droompartijtje verhuurt in regio Leiden complete feestkisten voor kinderfeestjes met verschillende thema’s. Zo kan je je kind een spetterend droomverjaardagsfeestje geven

Elke themakist is heel uitgebreid en bevat o.a. verkleedkleding, versieringen, een draaiboek met allerlei tips en uitleg, materialen voor spelletjes en professioneel gedrukte diploma’s. Je hoeft zelf alleen te zorgen voor eten en drinken. Als dát geen geslaagd themafeestje wordt!

Je huurt een themakist voor drie dagen. De themakist kan je één dag van tevoren ophalen bij Droompartijtje (Voltastraat 15 in Leiden). Je kan er ook voor kiezen om de kist te laten bezorgen en weer op te laten halen, dit kost €5,- extra. In Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk, Rijnsburg, Voorschoten, Zoeterwoude en Warmond kost het €10,- extra.

Klik door via de roze button om te zien voor welke thema's er een kist is. Dat wordt nog lastig kiezen! ;-)

Tip: Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Ga dan na afloop gezellig pannenkoeken eten bij een van de leuke restaurants in de buurt!

Droompartijtje

Voltastraat 15
2316 DN Leiden
Prijs De huurprijs van een themakist is €50, -. (Borg is €50,-) Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend!

Hemelvaartweekend!

Wat een heerlijke weekenden hebben we voor de boeg. Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Hemelvaartweekend. Naar de boer, Stoomtreindag, de bunkers... Wat ga jij doen?

Check de uitjes!