Magische schatzoekerTerug naar het overzicht

Vier een geweldig feestje thuis met de schatzoeker, die heel magisch de weg wijst naar de schat...

Met het schatzoeker pakket vier je een compleet piraten- of prinsessenfeestje thuis. Aan alles is gedacht om er een onvergetelijk kinderfeestje van te maken.

Het feest begint met het verhaal van piraat Arends Albatros of prinses Esmeralda. Het verhaal legt uit dat ze weliswaar een schatkist hebben, maar dat de sleutel waarmee de schatkist opengemaakt kan worden kwijt is. Het is de bedoeling om die sleutel terug te vinden, zodat de schatkist alsnog opengemaakt kan worden. Maar…… er zijn heel veel sleutels te vinden en slechts 1 past er op de schatkist.

De sleutels vind je met de speciale prinsessen/piraten schatzoeker die automagisch helpt om de schat te vinden... Onder begeleiding van een ouder kunnen de prinsessen/piraten zo een speurtocht door de omgeving maken, waar nog jaren over wordt gesproken!

Dit feestje duurt inclusief het voorlezen van het verhaal en de speurtocht ongeveer anderhalf tot 2 uur. Uit ervaring blijkt dat dit zowel voor kinderen van 4 als voor kinderen van een jaar of 10 erg leuk is. Zeker zolang ouders de magie van de schatzoeker voor zich kunnen houden!

Bij het pakket zit een draaiboek en een handleiding voor de prinsessen/piraten schatzoeker. Feestversiering en een schat voor in de schatkist (bijv. taartversiering, snoep, uitdeelcadeautje) kun je zelf er nog bij kopen.

Tip: op deze site vind je nog veel meer leuke kinderpartijtjes in en om Leiden!

Het Idee Events


Prijs € 80,- per dag, € 50,- borg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

24 vakantiekampen op een rij!