KunstKasteel feestjeTerug naar het overzicht

Beleger het KunstKasteel voor je verjaardagsfeestje en beleef een kunstig en feestelijk partijtje!

Het KunstKasteel in Oegstgeest kan worden belegerd voor een verjaardagspartijtje. De Kasteelvrouwe ontvangt jou en je vrienden en vriendinnen graag voor een bijzonder kunstige en feestelijke middag vol verrassende ontdekkingen.

Je kunt kiezen uit vijf verschillende kunstwerken om zelf te maken. Van een Dromenvanger tot een beschilderd bord. Kun je niet kiezen? Dan is PartijtjePlus iets voor jou: je kiest zélf een onderwerp en Het KunstKasteel werkt dat uit tot een partijtje. Helemaal zoals jij het leuk vindt!

Voor de belegering van het KunstKasteel wordt per feestganger een tolprijs berekend. De kosten hangen af van het te maken kunstwerk. Een feestje duurt ongeveer 2,5 uur. Aanpassing aan jongere feestgangertjes is mogelijk. Dag en tijdstip van het feestje zijn in overleg te bepalen.

Het KunstKasteel Feestje wordt pas echt geslaagd als jullie met minimaal 8 en maximaal 14 kinderen komen. De Kasteelvrouwe zorgt voor materiaal, drinken & snoep en een verrassing voor de jarige. Voor de meerprijs van € 1,- per kind krijgen alle kinderen een cakeje.

Wel even reserveren!

Tip: je kunt je ook opgeven voor de wekelijkse Kunst Kursus!


KunstKasteel

Rhijngeesterstraatweg 191
2343 BW Oegstgeest
Openingstijden In overleg. Prijs Vanaf € 16,50 per persoon. Afhankelijk van het gekozen kunstwerk. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten