Clown FlierefluitTerug naar het overzicht

Vrolijke muziek- en poppenkastvoorstelling waarin de kinderen volop kunnen meedoen!

Clown Flierefluit is weggelopen uit het circus en begint een heel nieuw circus. Na de poppenkast met Ollie Olifant en Leo Leeuw vormt de clown samen met de kinderen het circus Flierefluit. Het wordt een onvergetelijk kinderfeestje!

Dit een is een vrolijke muziek- en poppenkastvoorstelling waarin de kinderen volop kunnen meedoen! Ze spelen op allerlei bijzondere instrumenten zoals Turkse trommels, Indonesische xylofoons, de legendarische slurftrompet en nog veel meer.. De kids zijn dirigent van het circusorkest en zijn zelf de olifanten, tijgers, koordansers etc.

Clown Flierefluit zorgt bij jou thuis voor een uurtje muziek- en circusplezier voor en door kinderen! De kinderen kunnen eventueel van te voren worden geschminkt.

Voor meer informatie klik je door naar de website van Sonero Muziek via de roze button.

Tip: bij jeugdboekhandel Silvester verzorgt Clown Flierefluit ook optredens. Check ook de uitagenda!

 

 

Sonero Muziek

Leuvenstraat 47
2313 XX Leiden
Openingstijden Dag, datum en tijd in overleg. Prijs Op te vragen bij Sonero Muziek. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend!

Hemelvaartweekend!

Wat een heerlijke weekenden hebben we voor de boeg. Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Hemelvaartweekend. Naar de boer, Stoomtreindag, de bunkers... Wat ga jij doen?

Check de uitjes!