icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Clown FlierefluitTerug naar het overzicht

Vrolijke muziek- en poppenkastvoorstelling waarin de kinderen volop kunnen meedoen!

Clown Flierefluit is weggelopen uit het circus en begint een heel nieuw circus. Na de poppenkast met Ollie Olifant en Leo Leeuw vormt de clown samen met de kinderen het circus Flierefluit. Het wordt een onvergetelijk kinderfeestje!

Dit een is een vrolijke muziek- en poppenkastvoorstelling waarin de kinderen volop kunnen meedoen! Ze spelen op allerlei bijzondere instrumenten zoals Turkse trommels, Indonesische xylofoons, de legendarische slurftrompet en nog veel meer.. De kids zijn dirigent van het circusorkest en zijn zelf de olifanten, tijgers, koordansers etc.

Clown Flierefluit zorgt bij jou thuis voor een uurtje muziek- en circusplezier voor en door kinderen! De kinderen kunnen eventueel van te voren worden geschminkt.

Voor meer informatie klik je door naar de website van Sonero Muziek via de roze button.

Tip: bij jeugdboekhandel Silvester verzorgt Clown Flierefluit ook optredens. Check ook de uitagenda!

 

 

Sonero Muziek

Leuvenstraat 47
2313 XX Leiden
Openingstijden Dag, datum en tijd in overleg. Prijs Op te vragen bij Sonero Muziek. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

De tofste vakantiekampen op een rij!