Heks TintontexTerug naar het overzicht

Een verjaardagsfeestje vol met heksen- en tovenaarsmuziek. Maar ook een magische keteldans!

Heks Tintontex neemt de kinderen mee in de wondere wereld van heksen- en tovenaarsmuziek. Om te beginnen is er het lied van Tintontex en de dans die daarbij hoort. In de flitsende bezemrap frissen de tovenaars en heksen hun eeuwenoude kennis van toverspreuken op.

De kinderen spelen op allerlei geheimzinnige instrumenten. Wat dacht je van een glimmende keteltrommen, geitennagels, raspen, ratels, toverfluiten en heksenpeulen? Ze vormen hun eigen orkest en doen een magische keteldans. En er wordt uiteraard getoverd!

Heks Tintontex zorgt bij jou thuis voor een uurtje heksen- en tovenaarsmuziek en dans voor en door kinderen! De kinderen kunnen eventueel van te voren worden geschminkt.

Voor meer informatie klik je door naar de website van Sonero Muziek via de roze button.

Tip: bij jeugdboekhandel Silvester verzorgt Heks Tintontex ook optredens. Check ook de uitagenda op deze site!


Sonero Muziek

Leuvenstraat 47
2313 XX Leiden
Openingstijden Dag, datum en tijd in overleg. Prijs Op te vragen bij Sonero Muziek. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

Geniet met je gezin van sneeuw- en ijspret, sfeervolle lichtjes, leuke wandelingen met chocolademelk... Hier vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen. Veel plezier!

Zuid-Holland uitjes met kinderen