Merendroom partijtjeTerug naar het overzicht

In speeltuin de Merendroom in de Leidse Merenwijk kun je een geweldig partijtje vieren!

Een feestje is altijd leuk, maar het geeft altijd zoveel rommel. En dan moet je het ook nog eens organiseren... Vier je kinderpartijtje in speeltuin de Merendroom, dan kunnen de kinderen lekker buiten spelen!

Voorwaarden
Het meebrengen van eigen consumpties en alcohol zijn bij het verjaardagsfeestje niet toegestaan. Het meebrengen van een eigen verjaardagstaart mag wel. Geef dit wel even van te voren aan.

Afspraak maken
Je kunt altijd een afspraak maken door even langs te komen op de speeltuin of te bellen tijdens de openingstijden. Geef even door met hoeveel personen je ongeveer komt en wat je wel en niet wilt doen. De Merendroom staat voor van alles open!

Extra's
Je kunt bij speeltuin de Merendroom altijd iets lekkers bestellen. Natuurlijk is er snoep, chips, ijs en drinken. Zelfs friet of andere snacks! Als je hiervan gebruik wilt maken meld het dan even van te voren, dan kunnen daar rekening mee houden.

Tip: Bij Spelotheek Speeldroom, in de binnenruimte van de Merendroom, kun je speelgoed lenen voor thuis. Altijd fijn twee vliegen in een klap.

Tip: lees meer over speeltuin de Merendroom.


Speeltuin Merendroom

Condorhorst 120
2317 AW Leiden
Openingstijden Maandag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.
Dinsdag en donderdag van 9.30 tot 11.30 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Woensdag en zaterdag: van 13.00 tot 17.00 uur.

Prijs €0,50 per kind per dag. Volwassenen zijn gratis. Een gezinslidsmaatschapskaart kost € 10 per jaar. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!