Partijtje boswachterTerug naar het overzicht

Vier een kinderfeestje in het bos en word boswachter! Een stoer buiten feestje van Staatsbosbeheer.

Ben jij uit het goede boswachterhout gesneden? Een echte natuurvriend? Een boswachter in spe? Dan kan de boswachter jouw hulp gebruiken!

Tijdens een speciale hulpboswachter-excursie  kruipen de kinderen in de huid van de boswachter. De excursie wordt  aangeboden  in vijf gebieden van Staatsbosbeheer in en rondom Den Haag.

Bij dit partijtje neemt een gids de kinderen mee op pad, de natuur in! Samen help je de boswachter met het stoere werk. Bomen meten en water testen, de hulpboswachters-in-opleiding mogen allerlei taken doen die de echte boswachter ook doet. Na afloop krijgen alle geslaagde hulpboswachters een Hulpboswachtersdiploma. Echt iets om trots op te zijn!

Voor wie en waar?
De excursie is bedoeld voor kinderen van 7 tot 11 jaar en wordt gehouden in 5 gebieden van Staatsbosbeheer in en om Den Haag: het Haagse Bos, Bentwoud, Bieslandse Bos, De Balij en het Zaanse Rietveld.

Reserveren
Je kunt dit feestje reserveren door een mail te sturen naar excursieshaaglanden@staatsbosbeheer.nl. Voor het Bentwoud geldt dit emailadres: excursiesbentwoud@staatsbosbeheer.nl. Vermeld er even bij dat je via Kidsproof komt.

Klik door via de roze button en lees de blogs van de boswachter!

Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je niets mist!

Staatsbosbeheer Zuid Holland


Openingstijden In overleg. Prijs € 5 per kind. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de polder!

Zomer in de polder!

De zomer is een druk seizoen voor de boeren én de natuur in het Land van Wijk & Wouden. Lees onze special met toffe tips en geniet mee met het boeren buitenleven!

Ontdek het boerenleven