icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Feestje op de manege!Terug naar het overzicht

Bij Stal de Ripse Ruiters vier je een superleuk pony, hooiberg of circuspaardfeestje!

Ben jij dol op paarden en pony's? Vier je partijtje dan op deze supergave manege! Je kunt kiezen uit drie verschillende feestjes:

Pony partijtje
Na ontvangst in de kantine gaan jullie naar de hooizolder, daar worden de kadootjes voor de jarige verstopt! Ook is daar limonade en wat lekkers. Dan gaan jullie de hooizolder ontdekken met verschillende spelletjes zoals verstoppertje en hutten bouwen. Daarna gaan jullie fijn ponyrijden! Nog nooit gedaan? Geen probleem, want de lieve en rustige pony's worden waar nodig goed vastgehouden. Na het ponyrijden krijg je nog een lekker ijsje in de kantine! 

Hooizolderpartijtje
Dit feestje begint hetzelfde als het ponyfeestje, alleen ga je na het ontdekken en spelen in de hooiberg niet ponyrijden maar een speurtocht doen over de boerderij en langs de dieren. Uiteraard ook hier na afloop een lekker ijsje in de kantine!

Circuspartijtje
Hetzelfde begin als het pony en hooizolderpartijtje. Alleen ga je hier, in plaats van ponyrijden of een speurtocht doen, kunstjes doen op een echt voltigepaard! Een soort circuspaard dus! Op je knieën zitten, staan.. Eng? Dat geeft niet. Het paard wordt vastgehouden en je wordt goed geholpen! Moe van het circusje spelen krijgen jullie een lekker ijsje in de kantine.

PS: Je kunt het feestje uitbreiden met pannenkoeken eten, dit kost € 3,- pp extra.

Tip: Op deze kidsproofsite vind je nog veel meer leuke kinderfeestjes in en om Leiden!

 

 

Stal de Ripse Ruiters

Ripselaan 6
2375 NA Rijpwetering
Openingstijden

Zie website en neem contact op voor de mogelijkheden

Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips