• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

VR kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Supertof kinderfeestje van Virtuorium Leiden; beleef een te gekke Virtual Reality experience!
Het Virtuorium aan de Breestraat in Leiden is hét Virtual Reality centrum in Leiden. Stap in een andere wereld. Met heel veel spellen en ervaringen die je via de VR bril beleeft is er voor iedereen iets naar zijn smaak.

Kinderfeestje vol avontuur!
Een feestje waar nog lang wordt over nagepraat. Terugdeinzen wanneer de grote walvis in beeld komt. Met een stoere boog (+rubberen dop!) elkaar proberen te raken. Om elkaar lachen en van elkaar genieten. Het ene spel naar het andere tot ze moe en voldaan op de bank uitpuffen.

Stap met de kinderen in een wereld van Virtual Reality en dit wordt allemaal mogelijk. Zodra ze de bril opzetten vallen ze van de ene verbazing in de andere. Met hulp van onze begeleiders kunnen ze lekker meer dan anderhalf uur plezier maken.

Het Virtuorium Kinderfeest is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Er zijn ook speciale uitnodigingen, die kun je gewoon even ophalen!

Locatie
Het Virtuorium vind je op Breestraat 51. Met de fiets super makkelijk te bereiken in het hartje van de stad. Alternatief is er het parkeerterrein haagweg 6, vanaf hier vertrekt een gratis shuttle die direct voor de deur stopt. Een halte voor openbaar busvervoer is vlakbij. Supermakkelijk!

Tip: je kunt de VR sets ook huren voor een kinderfeestje bij je thuis!

Klik door via de roze button voor meer informatie en om te reserveren.

Het Virtuorium

Breestraat 51
2311 CJ Leiden
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes