icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

VR kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Supertof kinderfeestjes van Virtuorium Leiden; beleef thuis een te gekke VR experience.
Het Virtuorium aan de Breestraat in Leiden is hét Virtual Reality centrum in Leiden. Nu verhuren ze ook VR brillen voor een tof feest thuis. Stap in een andere wereld. Met heel veel spellen en ervaringen die je via de VR bril beleeft is er voor iedereen iets naar zijn smaak.

Tijdens de lockdown kun je VR sets huren voor een VR kinderfeestje bij je thuis. Je kunt de sets bijvoorbeeld voor een middag huren (aan te raden voor een feestje), je betaalt dan de helft van het dagtarief per set. De sets kun je ophalen en terugbrengen aan de Breestraat in Leiden. Voor kleine groepen (max 4 kinderen) raden ze 1 set per kind aan. Voor grotere groepen van bijvoorbeeld 8 kinderen kun je ook per 2 kinderen een set huren. 
De ouders krijgen een uitleg mee. Je hebt ongeveer 3 minuten per bril nodig om deze klaar te zetten. Lukt het niet? Er is telefonische begelding voor handen mocht dat nodig zijn. 

Kinderfeesten op locatie
Een feestje waar nog lang wordt over nagepraat. Terugdeinzen wanneer de grote walvis in beeld komt. Met een stoere boog (+rubberen dop!) elkaar proberen te raken. Om elkaar lachen en van elkaar genieten. Het ene spel naar het andere tot ze moe en voldaan op de bank uitpuffen.

Stap met de kinderen in een wereld van Virtual Reality en dit wordt allemaal mogelijk. Zodra ze de bril opzetten vallen ze van de ene verbazing in de andere. Met hulp van onze begeleiders kunnen ze lekker meer dan anderhalf uur plezier maken.

Het Virtuorium Kinderfeest duurt meer dan anderhalf uur (105 minuten) en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Incluisef wat te drinken en wat te eten. Dit arrangement is bedoeld voor 9-12 kinderen en is €49,75 per 3 personen.

Gezin, familie en vriendenuitje

Wil je echt eens iets heel anders doen? Kom dan naar het Virtuorium voor bijna twee uur lang Virtual Reality plezier. Verschillende leeftijden in de groep? Helemaal niet erg, ze hebben voor iedereen wel iets wat bij hen past. Met het hele gezin eens iets echt samen doen? Kies een van de VR ervaringen en ga met zijn allen aan de slag.

Klik door via de roze button voor meer informatie en om te reserveren.

Het Virtuorium

Breestraat 51
2311 CJ Leiden
Openingstijden zie website Prijs Daghuur VR sets: €79
Voor een feestje is een middaghuur voldoende en betaal je de helft.
Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, uiteraard coronaproof!

Lente in en om Leiden