Natuur is een feestTerug naar het overzicht

Houd jij van buitenspelen, bomen klimmen en beestjes zoeken? Dan is een natuurfeestje iets voor jou!

Neem je vriendjes mee de natuur in en geef een feest om nooit te vergeten! Of het regent of niet, deze feestjes kunnen altijd. Je neemt je eigen eten en drinken mee. Een locatie met onderdak of horeca is ook mogelijk.

Stoer 4 t/m 8 jaar
Je doet stoere dingen. Zoals een hut bouwen, katapult schieten, diersporen zoeken.

In het wild 6 t/m 12 jaar
De supermarkt is dicht. Je moet voor jezelf zorgen. Hoe maak je vuur? Je zoekt eten uit de natuur. Je maakt een mooie hut. Vuur maken is op een paar plekken mogelijk.

Speuren
Schat zoeken, fotospeurtochten, op het spoor van de natuur.

Sterke verhalen 4 tot 10 jaar
Hoe komt het winterkoninkje aan z’n naam. Luister naar het verhaal van de slangenkoningin. Je maakt van natuurlijk materiaal een verhalenstok en vertelt jouw eigen verhaal! Moppen tappen hoort erbij.

In het donker 8 t/m 12 jaar
Bij dit feestje ontdek je de natuur in het donker. Waar zijn de kleuren gebleven. Je luistert naar uilen, spotten vleermuizen met de batdetector en genieten van de stilte van de nacht.

Natuurspelen 4 t/m 8 jaar
Beesten kunnen springen, sluipen, kronkelen of kruipen. Ze zijn kampioen in voedsel zoeken. Soms kunnen ze heel goed in bomen klimmen of apenkooien. De begeleiders kennen heel veel spelletjes in en over de natuur.

Boswachtersfeest 4 t/m 8 jaar en 8 t/m 12 jaar
Boswachters in opleiding leren van alles over de natuur. Ze gaan bijvoorbeeld vogels kijken, wild spotten (hooglanders en pony’s zien we ook als wild), welke planten kun je eten?

Heksenfeest 3-6 jaar en 7-12 jaar
Doe een heksencursus! Leer toverdrank maken met allerlei magische kruiden uit de natuur en doe een cursus bezemsteel vliegen met je zelfgemaakte bezemsteel.

En er zijn nog meer feestjes zoals het Indianenfeestje, Natuurkunsten, Smullen uit de natuur en meer. Ga voor meer informatie over de locaties, de tarieven en reserveringen naar de website van Natuur is een feest!

 

Natuur is een feest Den Haag


Openingstijden Gangbaar zijn feestjes van 2 uur (langer is mogelijk) op een locatie waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Prijs €110,- voor 8 kinderen, per extra kind €8,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat kan er nog wel?

Wat kan er nog wel?

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips!

Lockdown activiteiten voor uit en thuis