icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Sportieve feestjesTerug naar het overzicht

Vier een sportief kinderfeestje bij De Sportanen in Leiden. Geheel naar eigen keuze!
Een super leuk kinderfeestje gecombineerd met sport, geheel naar eigen keuze. Dat is een kinderfeetsje van Sport BSO De Sportanen!

Bij Sport BSO De Sportanen is het mogelijk om je kinderfeestje te laten organiseren en te begeleiden. Of het nu gaat om een sportief kinderfeestje, spelletjes of clinics; de keuze is ruim. Samen stem je af hoe het kinderfeestje eruit moet zien. Hierbij zijn gezonde snacks, thee en water inbegrepen! Alle ingrediënten voor een topdag!

Bekijk hieronder de mogelijkheden die De Sportanen onder andere aanbieden:

Sportfeestjes
Sport kinderfeestjes zijn bij de Sportanen een feest! Ze regelen alles zodat je kind optimaal geniet van zijn/haar eigen sport kinderfeestje. Denk hierbij aan sportactiviteiten zoals voetbal, honkbal en trefbal. Maar ook spellen, activiteiten en clinics!

Activiteiten
Denk hierbij aan spannende bosspellen, levend stratego, expeditie robinson of fort boyard! De begeleiders van De Sportanen zorgen ervoor dat alle activiteiten optimaal zijn georganiseerd en dat je kind een super dag achter de rug heeft.

Sport Clinics
De Sportanen organiseren regelmatig ook sport clinics. Hierbij leert je kind een nieuwe sport onder begeleiding van een professional. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pijl & boogschiet clinic.

Meer weten? klik door via de roze button.

Sport BSO de Sportanen

Oegstgeesterweg 2
Leiden
Openingstijden in overleg Prijs op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis