Feestje bij TRIXS!Terug naar het overzicht

Leuk en actief kinderfeestje bij trampolinepark TRIXS in Leiderdorp!
Iets te vieren? Een leuk en actief feestje vier je bij TRIXS!

TRIXS is het grootste en leukste trampolinepark in de regio Leiden. Grote en kleine groepen zijn welkom. Ze hebben allerlei feestpakketten samengesteld; kies het pakket dat het beste past. Heb je speciale wensen? Ook dát kan bij TRIXS! Neem contact op om de mogelijkheden af te stemmen. Bij TRIXS is het altijd feest!

TRIXS zorgt er voor dat er een feest-tafel klaar staat om na de activiteiten de afgesproken consumpties te gebruiken. Deze is in ieder geval een half uur voor je beschikbaar. Mocht je voor een feestje de gehele trampoline willen afhuren, dan is dat mogelijk voor een speciale prijs. 

Wil je trucjes leren en persoonlijke begeleiding? Boek een instructeur voor op de trampoline! Maak het feestje helemaal eigen, download de speciale TRIXS uitnodging en nodig jouw vrienden persoonlijk uit.

Ook leuk: er is zelfs een griezeltocht en een puzzelkamer!

TRIXS “À LA CARTE” FEESTJE
Wil jij het feestpakket helemaal op maat hebben? Dat kan bij TRIXS! Maak jouw feestje speciaal door zelf te bepalen hoelang je springt, wat jullie eten en drinken en wanneer jullie dit doen.

Reserveer nu en vier een onvergetelijk verjaardagsfeestje! Klik door via de roze button.

Trixs Leiderdorp Leiden

Weversbaan 7
2352 BZ Leiderdorp
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio