Vlietlandweek 10+Terug naar het overzicht

Zeilen, klimmen, kanoën, survivalen en nog veel meer outdoor plezier in recreatiegebied Vlietland!
De Vlietlandweek is speciaal voor kinderen van 10 jaar en ouder jaar die het liefst de hele dag buiten spelen en actief bezig zijn. Want tijdens dit gezellige vakantiekamp ga je geweldige avonturen beleven in het recreatiegebied Vlietland. Vrienden maken, lekker buiten zijn en plezier staan centraal deze week!

Avontuurlijke week
Bij recreatiegebied Vlietland is enorm veel te doen! En tijdens de avontuurlijke Vlietlandweek gaan de kinderen een groot deel van deze activiteiten uitproberen. Deze week gaan ze namelijk klimmen in het klimpark Het Klimeiland, met zelfgebouwde vlotten naar de overkant van de plas varen, de belangrijkste kanotechnieken leren en deze meteen in de praktijk brengen en de basistechnieken van het zeilen oefenen in de Polyvalk. Deze activiteiten worden uiteraard begeleid door ervaren instructeurs.

Samenwerking is de basis van deze spannende dagen. Gedurende de week moeten de kinderen tussen de activiteiten door goed opletten, want in het recreatiegebied liggen sleutels verspreid. Deze kunnen alleen gevonden worden als de uitdaging wordt aangegaan. Welk team wint het eindspel?

Algemene info
Leeftijd: 10 t/m 13 jaar
Datum: 8 t/m 12 augustus
Tijd: 10:00 tot 16:30 (donderdag en vrijdag afwijkend)
Betreft: Week vol met activiteiten zonder overnachting, inclusief lunch en tussendoortjes

Het vakantiekamp is zonder overnachting. Dus iedereen wordt aan het eind van de dag weer opgehaald, zodat ze na een goede nachtrust weer helemaal klaar zijn voor een nieuwe dag vol met avonturen.

Iets voor jou? Klik snel door via de roze button en reseveer meteen!

Watersportcentrum Vlietland

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Openingstijden 8 t/m 12 augustus 2022 Prijs € 415,00 incl. lunch en tussendoortjes Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

24 vakantiekampen op een rij!