Leuke dagkampen zonder overnachting in Leiden
Kampen zonder overnachting

Leuke dagkampen zonder overnachting in Leiden

Nooit meer last van heimwee op kamp! Bekijk hier de leukste vakantiekampen en sportkampen in Leiden zonder overnachting.

Leuke dagkampen of kampen waar je 's avonds in je eigen bed slaapt. Dit zijn ideale kampen voor jonge kinderen.

Filteropties

Leeftijd
totaal 19 resultaten
Pagina: 1
totaal 19 resultaten
Pagina: 1

De leukste vakantiekampen zonder overnachting in de regio Leiden

Heeft jouw kind last van heimwee? Of slaapt jouw kind liever in zijn eigen bed? Wij hebben de leukste vakantiekampen en kinderkampen zónder overnachting verzameld in de omgeving van Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten. Tip: dagkampen zijn ook ideaal voor jonge kinderen die op kamp gaan nog spannend vinden.

Zoek je een dagkamp voor kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp?

Bij deze kampen en dagkampen worden de kinderen 's ochtends naar het kampterrein gebracht en aan het einde van de dag weer opgehaald. Kies voor een voetbal dagkamp of een ander sportkamp zonder overnachting. Ook creatieve kampen, taalkampen en computerkampen zijn er zonder overnachting. Bij deze kampen slapen kinderen tijdens de schoolvakantie gewoon in hun eigen bed.

Bekijk op Kidsproof Leiden alle dagkampen, vakantiekampen, sportkampen en zomerkampen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp waarbij kinderen thuis slapen.