Surfkamp bij BeachBreakTerug naar het overzicht

NOORDWIJK - Bij BeachBreak zijn er toffe surf dagkampen en surfkampen mét overnachting. Have fun!
Welkom bij BeachBreak! Een superleuke plek voor surfkampen op het strand van Noordwijk in de meivakantie en zomervakantie.

Surf dagkamp - vanaf 8 jaar
Voor kinderen vanaf 8 - 12 jaar is er een te gek dagkamp op het strand bij BeachBreak. Tijdens het kamp ben je dagelijks in het water te vinden. Buiten het surfen zijn er ook andere stoere en leerzame activiteiten die alles te maken hebben met surfen en het strand, maar ook vooral met plezier! Denk aan surfen, powerkiten, longboarden, surf theorie, BootCampen, ArcheryTag, Surfskaten en nog veel meer.

De activiteiten zullen voornamelijk op en rond het strand bij BeachBreak plaatsvinden. Ook zijn er spellen en activiteiten die op de boulevard of in de duinen, of zelfs op een andere locatie gedaan worden. BeachBreak heeft een eigen watersportcentrum met horeca en een paviljoen; een fijne uitvalbasis waar de kids terecht kunnen om op te warmen, lekker droog en schoon even kunnen bijkomen en lekker te eten.

Je wordt elke dag tussen 9.00 en 9.30 uur verwacht op het strand bij BeachBreak. Tussen 17.00 - 17.30 uur kun je weer worden opgehaald. Surf kamp - vanaf 13 jaar
Bij BeachBreak zijn ook surfkampen voor oudere kids van 13 tot en met 18 jaar! Er is een speciaal programma ontwikkeld waardoor je kunt bewegen, sporten en denken op je eigen niveau en je krijgt dus ook op je eigen niveau les. Proberen een greenwave aan te peddelen, down the line surfen en misschien wel een eerste bottom turn... ook zijn er activiteiten zoals mountainbiken, op zoek naar de BIG 5 in de duinen, dropping... cool! Alleen de lunch en sommige activiteiten worden samen gedaan met kids van alle leeftijden. Daarnaast is het voor de oudere kids mogelijk om te blijven slapen op onze Pop Up Indoor Surfhostel! Je bent dus echt een hele midweek onder de pannen!

Klinkt gaaf toch? Voor alle informatie en inschrijven klik je door via de roze button.

Beach Break

Zeereep 106
2202 NW Noordwijk aan Zee
Openingstijden In 2022 zijn er 8 surfkampen in de meivakantie en de zomer:
- 2 mei t/m 6 mei - Meivakantie
- 11 t/m 15 juli
- 18 t/m 22 juli
- 25 t/m 29 juli
- 1 t/m 5 augustus
- 8 t/m 12 augustus
- 15 t/m 19 augustus
Prijs Surf dagkamp: €325,- pp voor 5 dagen
Surfkamp met overnachten: €575 pp voor 5 dagen & 4 nachten
(NB check de actuele prijzen op de website via de roze button)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend!

Hemelvaartweekend!

Wat een heerlijke weekenden hebben we voor de boeg. Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Hemelvaartweekend. Naar de boer, Stoomtreindag, de bunkers... Wat ga jij doen?

Check de uitjes!