Dansles, theater & balletles in Nijmegen
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Nijmegen

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Nijmegen kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Nijmegen!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 36 resultaten
Pagina: 12
totaal 36 resultaten
Pagina: 12

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Nijmegen

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Nijmegen vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].