icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Dansschool MaxStudiosTerug naar het overzicht

Allround dansschool in Nijmegen, maar ook in Arnhem en Wageningen!
Ben je een beginner of al een ervaren danser? Ben je op zoek naar een uitdaging op het gebied van dans? Dan ben je bij MaxStudios aan het juiste adres! Hieronder een selectie van de mogelijkheden in de studio in Nijmegen:

Kidsdance (vanaf 4 en 6 jaar)
Tijdens deze lessen komen er verschillende dansstijlen aan bod, waarbij er op verschillende muziekstijlen gedanst wordt. Kinderen ontdekken hierdoor op speelse wijze hun bewegingsmogelijkheden en ontwikkelen hierdoor een goede houding en een goed ritmegevoel.

HipHop (vanaf 8 jaar)
Hiphop is een culturele beweging die vooral bekend is als muziekstijl en ontstond in de jaren ‘70 in New York. De hiphopdansstijl lijkt veel op Streetdance maar kenmerkt zich door de coole bewegingen van het lichaam, het bouncen en de losse, haast nonchalante stijl van bewegen.

Breakdance (vanaf 8 jaar)
Deze dansstijl heeft allerlei bewegingen overgenomen uit onder andere Afrikaanse dans, Chinese vechtsport en Capoeira. De verschillende bewegingen vereisen een flinke lenigheid, kracht, conditie en doorzettingsvermogen.

Boys Only (vanaf 8 jaar)
Vaak willen jongens graag leren dansen, maar leren zij hun eerste moves liever niet in een zaal vol met meisjes. In deze les leren zij de stoere bewegingen van de Streetdance, Breakdance en Hiphop.

Kijk voor alle danslessen en hoe je een proefles moet aanvragen op de website via de roze button!

TIP: Heb jij je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan krijg je de leukste mail in je inbox!

Max Studios

van Rosenburgweg 6
6537 TM Nijmegen
Openingstijden Zie de website voor het rooster.
Prijs Kidsdance 12 lessen: €66. Danslessen: 12 lessen €84. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!