icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Zwemles in De PlonsTerug naar het overzicht

Zwembad De Plons geeft op eigentijdse wijze zwemles! Haal diploma ABC of begin bij het babyzwemmen!
De lesmethode is in eigen huis ontwikkeld en wordt vanaf 2008 met veel succes toegepast. Kinderen krijgen in groepsverband les, maar worden individueel begeleid. De oefenstof wordt per kind aangepast. 

De lessen worden met een drijfpakje gegeven (de zogeheten: Easy Swim) i.p.v. kurkjes en bandjes. Lessen worden op vaste dagen gegeven en ouders worden uitgenodigd om op kijkdagen te komen.

Ook leuk zijn de baby en peuterzwemlessen. Zo gaan ouders en kinderen samen het water in en beleven 45 minuten plezier tijdens de eerste kennismaking met het water. Extra leuk is de peuter survival lessen!

Kijk voor alle informatie over de zwemlessen, hoe je je hiervoor moet inschrijven en wanneer de zwemlessen zijn, op de website via de roze button.

Zwembad de Plons

Houtduiflaan 3
6641 ZN Beuningen
Openingstijden Zie voor de actuele tijden de website Prijs Zie voor de actuele prijzen de website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL