• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Restaurant St. WalrickTerug naar het overzicht

Ga lekker eten bij Restaurant St. Walrick in natuurgebied de Overasseltse- en Hatertse vennen.
Restaurant St. Walrick ligt in natuurgebied de Overasseltse- en Hatertse vennen en is van oudsher een pannenkoekenrestaurant, maar is inmiddels ook uitgebreid met diverse andere gerechten. Ook is het mogelijk om à la carte te dineren.

Ook beschikt St. Walrick over een groot buitenterras dat plaats biedt aan meer dan 200 gasten. Er is een compleet nieuwe speeltuin aangelegd en binnen is een speelhoekje aanwezig waar de kinderen zich kunnen vermaken!

En als het dan tijd is om lekker te eten, staat de kindermenukaart bol van de de lekkerste pannenkoeken en fritesmenu´s. Dat wordt zeker smullen!

In de omgeving van St. Walrick is van alles te zien en te doen. Je kunt hier lekker fietsen en een toffe wandeling maken in de Overasseltse en Hatertse vennen. En hoe leuk is het om dat lekker te combineren met wat lekkers te eten en drinken bij St. Walrick?

Klik op de roze button om naar de website van Restaurant St. Walrick te gaan.

Tip: Vier ook eens je kinderfeestje bij Restaurant St. Walrick en ga lekkere pannenkoeken versieren.

St. Walrick

St. Walrickweg 5
6611 KG Overasselt
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Kids Festijn bij De Zweef

Kids Festijn bij De Zweef

Reserveer een plekje in je agenda op 3, 4 of 5 augustus. Dan vindt voor de 2e keer het Kids Festijn bij boscafé De Zweef plaats. Zó leuk! Springkussen, draaimolen, trampoline, ballenbak, schminken, tekentafel, speciaal kidsmenu en veel meer.

Vier dit feest mee!