icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
Superleuke uitjes met kids in en om Nijmegen
Uitagenda

Superleuke uitjes met kids in en om Nijmegen

Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen! Kies je favoriete uitje!

Corona-update: we checken onze uitagenda dagelijks om te zien welke events in de regio Nijmegen doorgaan en welke niet. In onze Eropuit-categorie vind je heel veel uitjes in en om Nijmegen die nog wél kunnen!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 63 resultaten
Pagina: 12
totaal 63 resultaten
Pagina: 12

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Nijmegen!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Nijmegen: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Op Kidsproof Nijmegen vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)