• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste uitjes in en om Nijmegen!
Uitagenda

De leukste uitjes in en om Nijmegen!

Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen met kinderen! Kies je favoriete kinderuitjes, gezinsuitjes, Kies je favoriete kinderuitjes, gezinsuitjes, zomervakantie-uitjes en toffe weekendtips in en om Nijmegen. Bekijk het overzicht met alle leuke uitjes voor de hele familie!


Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 83 resultaten
Pagina: 123

Volg Kidsproof Nijmegen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 83 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Nijmegen!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Nijmegen: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Op Kidsproof Nijmegen vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)