Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Nijmegen zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 118 resultaten
Pagina: 1234
totaal 118 resultaten
Pagina: 1234

Tips van de maand | Uitagenda

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Nijmegen

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Nijmegen, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2021?

Kies een dagje uit in Nijmegen in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Nijmegen: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!