Kinderboekenweek-activiteiten in Nijmegen
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek-activiteiten in Nijmegen

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 worden er in Nijmegen weer veel leuke kinderactviteiten georganiseerd.

Voorlezen, schrijvers en schrijfsters ontmoeten, knutselactiviteiten en theatervoorstellingen. Extra uitjes tijdens de kinderboekenweek:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Kinderboekenweek 2021 in de regio Nijmegen

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 worden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen. Kom een kijkje nemen tussen de kinderboeken in de boekenwinkel en ontmoet de schrijvers van jullie favoriete kinderboek. In de regio Nijmegen zijn ook knutselactiviteiten, theatervoorstellingen, voorleesuurtjes en andere activiteiten in het thema van de Kinderboekenweek.

Het thema van de Kinderboekenweek 2021

Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is 'Worden wat je wil'. In het Kinderboekenweekgeschenk staan beroepen en dromen over wat je later wil worden centraal. Bekijk alle Kinderboekenweek uitjes in de omgeving van Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden in bibliotheken, theaters, boekenwinkels en meer locaties.