icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
Eropuit met de kids in en om Nijmegen

Eropuit met de kids in en om Nijmegen

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen, bioscopen, parken en nog veel meer.

Corona-update: vanaf 1 juni mogen musea, bioscopen en theaters hun deuren weer openen. Extra activteiten/events zijn op dit moment nog niet mogelijk. In onze Eropuit-rubriek vind je nu alle tips voor uit (en een beetje thuis) die je elke dag kunt doen.

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 249 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 249 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Nijmegen!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen? Er zijn in de regio Nijmegen véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Op Kidsproof Nijmegen vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Druten en Malden!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Nijmegen te beleven.