Het AardbeienlandTerug naar het overzicht

Een droom vol fantasieën over aardbeien? Kom dan naar Het Aardbeienland in Horst!
Aardbeien zijn volop te vinden in Het Aardbeienland! In Het Aardbeienland is van alles te vinden, waar de aardbei centraal staat. 

Er is een aardbeienterras met een overdekt terras. Er is genoeg te eten en drinken en genoeg plek waar je als kind lekker kan spelen!

Ook is er een aardbeien themapark. In het hele park is fantasie te vinden. Bossen, velden, elfjes, straatjes, hofjes en nog veel meer! Er is zelfs een aardbeienapotheek. Het aardbeien themapark heeft alles voor een hele reis door een land vol aardbeien. 

In het aardbeienpark kun je, als er aardbeien hangen, zelfs ook nog zelf aardbeien plukken!

En om nog meer te weten te komen, is er ook nog een museum! Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de aardbei.

Kijk voor alle mogelijkheden en nog meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke uitjes in onze categorie Eropuit!

Het Aardbeienland

Kreuzelweg 3
5961 NM Horst
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site!  Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!