Actieve outdoor uitjes in Nijmegen
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Nijmegen

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Nijmegen. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Nijmegen.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 37 resultaten
Pagina: 12
totaal 37 resultaten
Pagina: 12

Actief buiten uitje in Nijmegen

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Nijmegen? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Nijmegen?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Nijmegen.