Digi PlaygroundTerug naar het overzicht

In digitale workshops in Bibliotheek Gelderland Zuid ga je op ontdekkingstocht in de digitale wereld!
Ben jij nieuwsgierig en wil je op ontdekkingstocht in de digitale wereld? Kom dan samen met andere kinderen (8-13 jaar) experimenteren in de Digi Playground van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

In verschillende vestigingen kun je aan de slag met bijvoorbeeld robots, stop motion, een green screen of virtual reality. Stap even in een andere wereld!

Heb je wel eens een robot zien dansen of sciencefiction verhalen horen vertellen? De biebrobots Robin en Bibi kunnen dit en nog veel meer! Hoe leert een robot dat eigenlijk? Ontdek het zelf in de Digi Playground van de bieb.

Of ga aan de slag met stop motion, dit is een filmpje gemaakt van foto’s die je snel achter elkaar afspeelt. Voor een green screen kun je jezelf filmen met allerlei special effects. Ga eens op de foto met jouw held of op je favoriete vakantiebestemming.

Ook met virtual reality begeef je je in een andere wereld. Je maakt je eigen 3D-wereld, waarin je kunt rondlopen en waar de dingen reageren op wat je doet. Net alsof je in een computerspel staat! Dit zijn maar een paar voorbeelden van workshops in de Digi Playground van de bibliotheek. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk het leuke filmpje!

 

Wil je ook experimenteren met nieuwe digitale technieken? Meld je dan vooraf aan in de vestiging waar de workshop plaatsvindt. Alle workshops zijn gratis.

Klik voor meer info en aanmelden via de roze button door naar de site.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

de Bibliotheek Gelderland Zuid

Diverse vestigingen
Openingstijden Klik door naar de site via de roze button. Prijs Gratis deelname Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips