Discovery MuseumTerug naar het overzicht

Bij Discovery Museum beleef je een dag vol ontdekkingen!
Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke interactieve stations bij Discovery Museum in Kerkrade, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld in elkaar zit.

In de Expeditie doe je de ene ontdekking na de andere. Reizend door de themawerelden Gezondheid, Voeding, Wonen, Werken en Leren, neem je overal wat mee. Bizarre weetjes en indrukwekkende ervaringen veranderen jouw kijk op jezelf en de wereld waarin je leeft. Door je eigen huid heen kijken, jezelf meten aan een robot en je brein klaarstomen voor de 21e eeuw… De Expeditie is een vooruitblik op de toekomst waarin wetenschap en techniek een steeds grote rol spelen. Aan jou de uitdaging om je eigen weg te vinden binnen deze wereld van eindeloze mogelijkheden.

Wat is er nog meer te ontdekken voor kinderen?

Experimenteer, knoei en bouw bij de 'Science Labs', ervaar de buitenaardse beleving als een astronaut in het 'Aarde theater', kijk je ogen uit bij de expositie 'Zeker Weten?!' en nog veel meer!

Wil je meer weten over Discovery Museum of wil je voor jouw bezoek vast kaartjes reserveren? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: Bij Discovery Museum kun je ook je kinderfeestje vieren!

Wist je dat Kidsproof alle toffe activiteiten in Zuid-Limburg voor je op een rijtje heeft gezet? Klik hier voor sportieve, creatieve en actieve uitjes bij jou in de buurt!

Continium

Museumplein 2
6461 MA Kerkrade
Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00

Maandag gesloten

Prijs

Zie website voor de actuele prijzen

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips