Boulderen bij Grip NijmegenTerug naar het overzicht

Ben jij een actieveling die niet snel bang is? Kom dan boulderen in de Boulderhal in Nijmegen?
Anders dan bij klimmen klim je bij boulderen maximaal 4,5 meter de lucht in. Natuurlijk gebeurt dit boven dikke matten, zodat het helemaal veilig is. Als je jonger dan 12 jaar bent, moet je onder begeleiding gaan boulderen, maar anders mag je dit helemaal alleen doen! Dat is spannend, maar wel heel leuk. 

Je hoeft geen les te volgen om te mogen boulderen bij Grip Nijmegen, maar je kunt (de eerste keer) wel een introductieles volgen van ongeveer 10 minuten. Dit is geheel gratis! Je komt tijdens deze les veel te weten over het boulderen: de routes, de moeilijkheid en enkele regels.

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke uitjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Uitagenda!

Grip Boulderhal

Kamerlingh Onnesstraat 35
6533 HK Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele prijzen via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!