Grip Boulderhal NijmegenTerug naar het overzicht

Wil jij altijd al eens boulderen? Het is mogelijk bij Grip in Nijmegen!
Boulderen is een sport die je samen kan uitoefenen, maar ook alleen. Bij boulderen klim je 4,5 meter boven dikke matten. Je probeert zoveel mogelijk klimpuzzels op te lossten. Vanuit de lucht kun je allerlei routes beklimmen in allerlei verschillende moeilijkheidsgraden. 

Belangrijk bij boulderen is de veiligheid. Hierdoor kun je bij Grip Nijmegen alleen boven de 12 jaar zelfstandig boulderen. Onder de 12 jaar moet er altijd begeleiding mee komen. 

Heb je nog nooit geboulderd? Dat is geen probleem bij Grip Nijmegen! Er zijn gratis introductielessen, die ervoor zorgen dat je op een veilige manier kunt boulderen!

Kom je een keertje boulderen? Denk wel aan de begeleider als je nog geen 12 jaar bent!

Ook de moeite waard: bij Grip Nijmegen kun je ook vrij klimmen. 

Kijk voor nog meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke uitjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Uitagenda!

Grip Klimcentrum Nijmegen

van Rosenburgweg 2
6537 TM Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!