HARM's HoeveTerug naar het overzicht

Op deze belevenisboerderij in Malden kun je terecht voor een dagje boerenspeelplezier!
Belevenisboerderij HARM's Hoeve bevindt zich aan de Westerkanaaldijk in Malden, aan de rand van Nijmegen. Door de unieke, ronde stal, de Roundhouse, kunnen er verschillende dieren in een gezamenlijke stal gehouden worden. Bij HARM’s Hoeve bewonen de koeien, geiten en schapen gezamenlijk de stal gaan bewonen.

Vanaf het zichtplateau in het midden van de stal heb je een geweldig uitzicht over de dieren en het platteland. Naast de drie diersoorten in de Roundhouse, worden er ook varkens en kippen gehouden bij HARM’s Hoeve.

Je kunt de dieren voeren en aaien. Kids kunnen rondrijden op traptractors en skelters en ze kunnen spelen in de zandbak, de kabelbaan en trampolines.

In het horecagedeelte kun je genieten van een hapje en een drankje met een stukje taart een tosti, soep of een heerlijk belegd broodje. De zelf geproduceerde producten en regionale producten die ze in de horecagelegenheid verkopen, zijn ook verkrijgbaar in de streekwinkel.

Er is echt genoeg te beleven op HARM’s Hoeve. Een dagje volop boerenspeelplezier!

Tip: Ook is dit een ideale locatie voor kinderfeestjes!

Klik voor meer informatie over deze nieuwe belevenisboerderij via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen!

HARM's Hoeve

Westerkanaaldijk 5
6581 KC Malden
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Gratis toegang Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes. Psst...in week 51 verschijnt onze digitale kerstvakantie special met de leukste kerstvakantietips!

December eropuit tips