Dagtocht onderwaterfietsTerug naar het overzicht

Wil je lekker met je kinderen de natuur in? Ga dan lekker op pad met de onderwaterfiets van Koloon!
Wil je met je kinderen lekker op de fiets de natuur in? Dan is de mooie route door Nijmegen of de Ooij op de onderwaterfiets van Koloon een aanrader! De route begint en eindigt in het Limospark in Nijmegen. Tussen 11 en 13 uur kunnen de onderwaterfietsen worden opgehaald naast Restaurant In de Kazerne. Hier is ook een mogelijkheid om de auto gratis te parkeren. Een superleuke dag voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en de 8 jaar!

Dagtocht door Nijmegen
De mooie route in de natuur (18 km) is een aanrader. Onderweg is er een leuke speurtocht uitgezet, waarvan je zelf het thema kan kiezen. Ook is er een dagtocht met de sprookjesbakfiets met gouden kistjes. Tijdens deze route breng je de sprookjes tot leven.

Dagtocht door de Ooij
Na een mooie afdaling vanuit het oude centrum van Nijmegen kom je in de Ooijpolder. De tocht gaat over rustige weggetjes door de polder en kan goed worden afgewisseld met een stukje wandelen, bijvoorbeeld over het Waalstrand. Onderweg zijn er drie opdrachten te vinden die met succes moeten worden uitgevoerd om het kluisje met de geheime code te openen.

Fietsen op de onderwaterfiets is gewoon heel leuk en een orgineel uitje. Het is leuk voor de kinderen want die doen écht mee; trappen, bellen, kijken en lachen. Maar ook volwassenen ervaren hoe lekker het is als de kinderen meetrappen (scheelt weer wat energie de heuvel omhoog) en ook op drukkere wegen is er geen reden tot stress want je hebt zelf het stuur in handen.

Klik voor meer informatie en reserveren van de fiets via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook eens in onze uitagenda voor leuke tips voor ouders met kinderen.

Koloon - ondernemend in fietsplezier

Peter Scheersstraat 14
6525 DE Nijmegen
Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!