Lentse PlasTerug naar het overzicht

Een mooie plek om lekker te zwemmen en te genieten op het strand of de grasweide aan de Lentse Plas!
Je kunt hier lekker zwemmen en op het strand of grasveld liggen en spelen bij de Lentse Plas, onderdeel van natuur- en recreatiegebied De Waaijer. Een mooie nieuwe omgeving met een tof uitzicht op Lent. Je kunt er ook lekker wandelen, fietsen en even verderop is er een crossbaantje en voetbalveld.

Inmiddels zien we de eerste surfers, rubber bootjes en kanoërs al op de Plas. De komende tijd zal de recreatie op deze plas zich verder ontwikkelen en mogelijk komt er ook nog een drank- en snackkar op het strand en bootjesverhuur. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit hier aangeven.

Kom je met de auto? Dan kun je deze betaald parkeren op het terrein van Pathé Nijmegen/ P en R Nijmegen-Noord.

Extra tip: aan het strandje zit het sfeervolle Moeke Nijmegen. Je kunt hier iets lekkers drinken en eten op hun terras (nb: op het terras wordt badkleding niet toegestaan). Ook hebben zij picknicktafels voor hun café aan het strand geplaatst. Als je hier gebruik van maakt, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je bij Moeke even wat te eten/drinken bestelt. Een bezoek aan het strand is ook leuk om te combineren met een bezoek aan Pathé Nijmegen. Deze bioscoop ligt namelijk op hetzelfde terrein.

Klik voor meer info over de Lentse Plas via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor andere leuke familie uitjes!

Lentse Plas

Keimate 12
6663 KB Nijmegen
Prijs Gratis toegang Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!