Planet AwesomeTerug naar het overzicht

E-karten, lasergamen, Glow in the Dark Golf, VR Escaperoom..het kan allemaal bij Planet Awesome!
Awesome! Op zoek naar het perfecte dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Planet Awesome in Nijmegen! Zij bieden een uniek aanbod aan uitdagende activiteiten.

Van bowlen tot karten, lasergamen, Glow in the Dark golf en meer! Er is in dit familie entertainment center zoveel te beleven voor iedereen. Jong en oud kan zich vermaken, hét perfecte uitje voor alle groepen in alle samenstellingen. De constante vernieuwing van de activiteiten zorgt ervoor dat je terug blijft komen.

Op het horecaplein kan je tussendoor gezellig een lekker drankje drinken en wat lekkers eten. (Vanwege de coronamaatregelen is de horeca tijdelijk gesloten). Wil jij jouw kinderfeestje vieren bij Planet Awesome? Dat kan ook! Bekijk de website voor alle mogelijkheden. 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In de rubriek Eropuit vind je een overzicht van alle leuke musea, theaters, speeltuinen, bioscopen en nog veel meer.

Planet Awesome

Energieweg 102
6541 CZ Nijmegen
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor alle tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!