Wow, alle leuke kinderfeestjes in en om Nijmegen!
Kinderfeestjes

Wow, alle leuke kinderfeestjes in en om Nijmegen!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek kinderfeestje vieren? Kijk dan in ons overzicht volop feestinspiratie!

Corona-update: veel kinderfeestjes kunnen inmiddels weer gevierd worden. Kijk altijd even op de site van de aanbieder wat de voorwaarden zijn

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 204 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 204 resultaten
Pagina: 1234567

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Nijmegen?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Nijmegen kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Nijmegen met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Op Kidsproof Nijmegen vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!