Jarig met pannenkoeken!Terug naar het overzicht

Vier hier je feestje met een speurtocht, museumbezoek of knutselen en daarna een pannenkoek eten!
Heb jij zin in een actieve verjaardag en daarna (of daarvoor) lekker een pannenkoek eten bij De Duivelsberg? Je kunt kiezen uit diverse feestpakketten voor verschillende leeftijden:

Kabouterroute
De kabouterroute start in Beek. Met het speciale kabouter-paspoort ga je op zoek naar alle kabouters die in het bos wonen. Wanneer je alle kabouters gevonden hebt, zul je wel honger gekregen hebben. Dus snel in de auto en terug naar de Duivelsberg. Alle kinderen krijgen een Duveltjes-pannenkoek en iets te drinken.

Das en Boom

Bij dit feestje krijg je kaartjes en ga je met de auto of lopend door het bos naar informatiecentrum Das en Boom. Ontdek het leven van de dassen en ga bij ze op bezoek! Na dit bezoek krijg je een Duveltjes-pannenkoek en iets te drinken.

Roekoe-speurtocht
Deze speurtocht loopt uiteraard door het bos waar je vragen moet beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Als het speurtocht klaar is, is het tijd voor pannenkoeken!

Maskers Maken
Kom gezellig knutselen! Iedereen kiest zelf het model en wordt zo een piraat, clown of heks. Daarna krijgt iedereen natuurlijk een pannenkoek.

Speurtocht Moord op de Duivelsberg met GPS
Ontrafel het mysterie met vragen en opdrachten en GPS! Weet jij wie de moord op zijn of haar geweten heeft? Aan het einde staat er een lekkere pannenkoek voor jullie klaar.

Op reis in Orientalis
Bij museumpark Orientalis worden je verwacht voor een mooie ontdekkingstocht. De route ligt klaar en jullie gaan op reis door het prachtige Orientalis. Alle kinderen krijgen een Duveltjes-pannenkoek en iets te drinken.

Kijk voor meer informatie over alle feestpakketten via de roze button door naar de site!

Kijk ook eens in onze rubriek eropuit voor leuke uitjes met kinderen.

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

Duivelsberg 1
6572 BE Berg en Dal
Openingstijden Op afspraak Prijs Klik voor tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland. Check onze Sinterklaas special voor leuke Sinterklaas tips!

Sinterklaas activiteiten, surprises en meer