• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje De LeemkuilTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in een grote speeltuin in het bos bij De Leemkuil in Nijmegen!

Kinderfeestje in de leukste speeltuin

Is jouw kind bijna jarig en ben je nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom met je kids en al hun vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren in de leukste en grootste speeltuin van Nijmegen! De Leemkuil heeft een speeltuin in het bos met meer dan 80 speeltoestellen. De speeltuin van De Leemkuil is niet voor niks de grootste speeltuin in de regio van Nijmegen, want naast alle speeltoestellen zijn er ook ondergrondse glijbanen, een skelterbaan, een waterspeelplaats, een familieschommel, een piratenschip, een verdwaalkasteel en een trein. Daar kunnen de kinderen zich vast lekker uitleven! Na al dat spelen is er ook plek om ergens een hapje te eten en iets te drinken.

Kinderfeestje pakket

Houdt jouw kind van frietjes of poffertjes? Goed nieuws! Je kan namelijk een 'Kinderfeest Friet Feest', 'Kinderfeest Friet Feest Plus' of 'Kinderfeest Poffertjes Party' boeken. Je kan ook kiezen voor een 'Kinderfeest YoYo Yoghurtparty' waarbij je de frietjes en poffertjes inruilt voor een yoghurt met appel, kaneel en muesli. De pakketten kunnen gecombineerd worden!

Bij De Leemkuil ga je na een hele dag klimmen en klauteren lekker met z'n allen eten. Voor het kinderfeestje is er een tafel gereserveerd in de feestzaal. 

Wil je meer weten over de kinderfeestje? Kijk dan op de website via de roze button!

Wil je meer inspiratie opdoen voor het zoeken van een kinderfeestje? Kijk dan eens bij onze categorie Kinderfeestjes.

Speeltuin de Leemkuil

Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Kids Festijn bij De Zweef

Kids Festijn bij De Zweef

Reserveer een plekje in je agenda op 3, 4 of 5 augustus. Dan vindt voor de 2e keer het Kids Festijn bij boscafé De Zweef plaats. Zó leuk! Springkussen, draaimolen, trampoline, ballenbak, schminken, tekentafel, speciaal kidsmenu en veel meer.

Vier dit feest mee!