Voetbal kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Ben jij gek op voetbal? Vier dan een voetbal kinderfeestje bij FC Peuter Profs!
Voetbal is een feestje! Daarom biedt FC Peuter Profs ook de mogelijkheid om een volledig georganiseerd kinderfeestje te vieren bij FC Peuter Profs. Leuk voor kids tussen de 2 en 15 jaar.

Tijdens deze feestelijke middag worden er twee uur lang voetbalspelletjes gedaan onder begeleiding van een professioneel opgeleide voetbaltrainer. Drinken, lekkere versnaperingen, fruit en alle benodigheden worden verzorgd. Het enige wat je zelf moet regelen is de locatie voor het feest. Dit kan een veldje op een sportcomplex zijn, een binnenlocatie, maar het mag ook op een open grasveldje zijn. Als de locatie binnen een straal van 20 kilometer vanuit het centrum van Nijmegen is gelegen wordt geen kilometervergoeding gerekend.

Na een korte introductie/kennismaking wordt er een training gegeven, waarbij er gekeken wordt naar het niveau van de kids. Denk hierbij aan training op techniek, stukje motoriek, afwerken op goal, partijtjes, 1-tegen-1 duelletjes etc. Ook een leuk voetbalquizje kan ter sprake komen. Dit alles verpakken we met een flinke dosis energie en plezier.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke kinderfeestjes? Check dan onze Kinderfeestjespagina!

FC Peuterprofs

De Ruyterstraat 244
6512 GG Nijmegen
Prijs Klik voor tarieven door naar de site Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland. Check onze Sinterklaas special voor leuke Sinterklaas tips!

Sinterklaas activiteiten, surprises en meer