Zwemfeestje bij De VinTerug naar het overzicht

Zwemcentrum De Vin Ewijk

Groene Heuvels 5
6644 KX Ewijk
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor tarieven door naar de site.
Vind je zwemmen ook zo leuk? Bij ons kun je je kinderfeestje in en om het water vieren!
Wil je een lekker actief kinderfeestje met je vrienden en vriendinnen? Heeft iedereen minstens diploma B op zak? Dan kun je bij Zwemcentrum De Vin in Ewijk je feestje in het water vieren!

Behalve lekker vrij zwemmen, zou je ook nog gezellig kunnen bowlen of midgetgolfen. Als je bij De Vin je feestje viert, heb je het zwembad, de bowlingbaan en de midgetgolfbaan helemaal voor jezelf en je vriendjes.

Snorkelfeestje

Voor de grotere kinderen (vanaf 8 jaar, minimaal diploma B) is er een speciaal snorkelfeestje. De kinderen gaan een uur zwemmen, waarvan ze drie kwartier les krijgen van een ervaren snorkelinstructrice. Daarna kunnen de kinderen nog even vrij zwemmen. Vervolgens gaan de kinderen midgetgolfen, bowlen of nog een uurtje vrij zwemmen.

Tijdens alle feestjes is er volop chips met ranja en op het einde van de feestjes eet je nog gezellig frietjes met een snack en drink je ranja. Kun je nog even gezellig napraten over alles wat je hebt gedaan.

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten voor feestjes. Deze wel graag vooraf reserveren. Wil je toch nog net wat anders dan 1 van de vaste pakketten, dan kan er altijd overlegd worden.

Klik voor meer info over alle mogelijkheden voor de kinderfeestjes via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitstapjes met kinderen in de regio.

Blogs & filmpjesAlle blogs