10 superleuke, bijzondere clubjes!

15 augustus 2022
Zoek je nog een leuke, orginele, sportieve of creatieve club en vooral niet alledaags? We hebben 10 bijzondere én bijzonder leuke clubjes voor je op een rijtje gezet.
10 bijzondere clubjes op een rij
Adventure Club
Houd jij van avontuur en kun je wel tegen een stootje? Dan is survivallen bij Outdoor Valley iets voor jou! Met leeftijdsgenootjes lekker in de buitenlucht trainen in het survivalbos vol hindernissen. Er is een mini Adventure en een Junior Adventure Club.
 
Schermen
Schuilt er een musketier in jou? Schermlessen worden in Rotterdam gegeven door Schermacademie Zaïr op alle niveaus en op alle wapens – floret, degen en sabel. Iedereen kan meedoen. Weet jij op het juiste moment je tegenstander te treffen?Kinderen en kunst
De KinderKunstAcademie van SKVR is een superplek in Rotterdam als je van tekenen, schilderen, kleien, ontwerpen en mode houdt. Net als echte kunstenaars ga je samen met leeftijdgenootjes aan de slag in een atelier. Natuurlijk wordt je werk ook geëxposeerd!  
 
Freerunning
Bij deze spectaculaire sport verplaats je je zo snel mogelijk, zo vloeiend mogelijk over, op en onder obstakels. Je gebruikt daarbij allerlei flips en trickz en ontwikkelt je eigen stijl. United Elements biedt stoere freerunning lessen en workshops aan! Circusles
Ga je mee ‘op circus’ bij Circus Rotjesknor? Wekelijks volg je hier circusles, waarbij je kunt kiezen uit verschillende lessen. Je leert allerlei circustechnieken: jongleren, balanceren, acrobatiek en ook het luchtwerk! Word jij een echte circusartiest?
 
Paalgym
Een actief en uitdagende sport is paalgym. Bij Sportief paaldansen in Rotterdam leer je de verschillende aspecten van ballet, turnen en acrobatiek. Je wordt er heel lening van en het is ook goed voor je conditie maar plezier staat voorop!

Capoeira
Deze Braziliaanse sport is een combinatie van vecht- en verdedigingstechnieken, acrobatie, dans en muziek. In de lessen leer je de basis van capoeira en het bespelen van de traditionele instrumenten. Bij Abada Capoeira train je je coördinatie en conditie en je muzikale en mentale vaardighed
LEGO-cursus
Gek op LEGO? Doe dan een LEGO-cursus bij Young Engineers! Tijdens de Bricks Challenge (6-11 j.) bouw je een gemotoriseerd LEGO-model om echt werkende machines te maken. Bij de Galileo Technic-cursus (10-14j.) verbreed je je kennis en word je een echte bouwdeskundige! Bouwen maar!
 
Cricket
Cricket is een superleuk en best complex spel, enigszins vergelijkbaar met honkbal. Kids hebben het spel meestal snel door. Met Tip & Run leren ze spelenderwijs cricket. Bij V.O.C. Cricket speel je al vanaf 5 jaar.

Steppen
Step jij graag? Bij Stepteam Rotterdam kun je het als sport beoefenen! Tijdens de trainingen werk je aan snelheid, techniek en uithoudingsvermogen. Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van je niveau. Iets voor jou? Je kunt een keertje meesteppen....
En... zit er een clubje voor je bij? Of kijk je liever ook nog even in ons overzicht van clubjes in de regio Rotterdam? Er zit vast een clubje bij dat bij je past. Veel plezier met uitzoeken!