Glowgolfen is superleuk als kinderfeestje!

5 juni 2016
Nadat mijn zoon een partijtje glow-in-the-dark golf had gespeeld bij Glowgolf in Capelle en ze er ook kinderfeestjes bleken te organiseren, wist hij het al. Zijn verjaardag moést een glowgolf partijtje worden!
Dus togen we op een woensdagmiddag met zeven uitgelaten kids naar Glowgolf Capelle. Het werd een fluoriserend knalfeestje!

Bij binnenkomst valt de kids meteen het bijzondere, fluoriserende tapijt op, dat oplicht in het blacklight. Cool! Maar het wordt nog cooler als we ‘onze’ Fun Room met als thema ‘Oceaan’ binnengaan. Alsof we midden in een groot aquarium staan! We mogen onze eigen meegebrachte muziek op de jukebox draaien en er staat een gezellig aangeklede tafel waaraan we taart kunnen eten, (onbeperkt) limo drinken en de cadeautjes uitpakken. Maar de jongens zijn niet weg te krijgen bij het interactieve gamescherm, dat reageert op hun bewegingen!



Na taart en cadeaus gaan de kids - helemaal in het thema - aan de slag om een t-shirt te kleuren met glow-in-the-dark stiften. Als iedereen klaar is, gaat het shirt natuurlijk meteen aan en stappen we de baan op voor een partijtje glow-in-the-dark golf. Iedereen zoekt een vrolijk gekleurde club en bal uit en dan kunnen we beginnen. Het parcours ziet er echt waanzinnig uit! Het spel is superleuk en soms best lastig, maar dat houdt het spannend! Nadat de laatste bal is geput, drinken we nog wat en zit het feestje erop. Iedereen vertrekt, trots mét zelf gekleurd glow-in-the-dark t-shirt, weer naar huis. En mijn kind? De volgende dag moet het shirt natuurlijk aan naar school. Alleen jammer dat ze daar geen blacklight hebben….

Ook jouw feestje vieren bij Glowgolf Capelle? Er zijn verschillende feestjes mogelijk, bijvoorbeeld ook met patat en een snack of pannenkoeken. Wij hadden de Fun Room ‘Oceaan’, er is ook een Fun Room met jungle-thema. Het t-shirt kleuren is een extra optie. Met een 3D brilletje (+ € 0, 95 p.p.) is het golfen nog spectaculairder! Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Glowgolf Capelle.