• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Beleef de leukste outdoor avonturen bij Outdoor Valley

20 april 2023
Jong en oud beleven een dag vol avontuur en actie bij Outdoor Valley! Want wat kan je op dit grote outdoor terrein eigenlijk níét doen? Van survivallen en vlotbouwen tot kanoën en klimmen, maar ook skiën, snowboarden, tuben en Net Adventure in de Wintersport-area. Regelmatig zijn er bovendien sportieve outdoor events te beleven voor de hele familie! Lees er hieronder alles over! Welke avonturen gaan jullie allemaal beleven?
De leukste outdoor activiteiten voor het hele gezin!

Join de kidsclub

Houdt je kind van een sportieve uitdaging? Dan is lid worden van één van de kidsclub bij Outdoor Valley helemaal iets voor je spruit! Ga wekelijks de hoogte in bij de Klimclub, duik het survivalbos in bij de Adventure Club of doe allerlei buitensporten bij de Buitensportclub!
Doe een proefles!  

Los in het survivalbos

Kan je kind wel tegen een stootje en vindt het vies worden niet erg? Bij de Adventure Club, de survivalsportclub, werken de kids met leeftijdgenoten in het survivalbos met een vaste trainer aan hun conditie, kracht & uithoudingsvermogen én hebben ze heel veel plezier!
Iets voor jouw kiddo? Check het hierOutdoor kinderkamp

In de zomervakantie zijn er gave outdoor kampen voor kinderen! Beleef samen met leeftijdgenootjes een week vol sportieve outdoor activiteiten, lekker in de buitenlucht! Tijdens het zomerkamp is het mogelijk om ook te blijven slapen, hoe cool is dat?!
Check de zomerkampen hier  

Zomerse avonturen

Kom met de hele familie in de zomervakantie naar Avonturenpark voor een actief of ontspannen dagje uit! Met 1 entreeticket kun je de hele dag op avontuur: tokkelen, vlotbouwen, kanoën, tuben, klimmen en meer! Jonge kids ontdekken de natuurspeeltuin. Te beleven van 19 juli t/m 20 augustus.
Zijn jullie erbij?  De leukste kinderfeestjes

Voor ieder kind is er bij Outdoor Valley een tof feestje te beleven! Voor de jonkies (5+) is een indianenfeestje, piratenfeestje of Net Adventure een topper! Iets oudere kids (8+) gaan o.a. survivallen, lasergamen, paintballen of huttenbouwen, maar kunnen ook skiën of snowboarden! Activiteiten combineren én een maaltje bijboeken kan eveneens!  
Check hier alle outdoor feestjes  

Net Adventure

Een spannend springavontuur op hoogte beleven de kid bij Net Adventure! In dit trampolinepark en speelkasteel ineen springen ze naar hartenlust en kruipen ze door smalle doorgangen steeds hoger in de netten! Een superleuke activiteit in combinatie met Tubing!
Naar dit avontuur!  (VR) Tuben!

Roetsj in een grote band van de berg af tijdens Tubing bij Outdoor Valley Wintersport! Race tegen vrienden of ga voor de extreme baan met spectaculaire bochten. Van 22 april t/m 21 mei is de baan nóg uitdagender op de eerste Virtual Reality Tubebaan ter wereld!
Kijk hoe cool!

Obstacle Run

Op zondag 14 mei (Moederdag) klinkt het startschot voor de Obstacle Run, met voor families de speciale Family Run. Daag jezelf en je familie uit voor dit sportieve parcours vol leuke obstakels en modder. Moeders worden deze dag extra in het zonnetje gezet!
Meld je familie aan!  Modderrace

Op 29 juni is het Nationale Modderdag. Daarom organiseert Outdoor Valley op zondag 2 juli een heuse Modderrace, waarbij kids tussen 4 en 12 jaar samen met een ouder of andere volwassene een uitdagend parcours afleggen! Vies worden is gegarandeerd!
Iets voor jullie? Schrijf in!   

Voordelig op skiles

In mei start bij Outdoor Valley Wintersport weer een daltariefcursus voor kinderen vanaf 4 jaar. Tegen een gereduceerd tarief leren ze in 7 lessen spelenderwijs skiën of hun skivaardigheden verbeteren. De huur van de materialen is bij de lessen inbegrepen. 
Op de latten!  Tijd voor een hapje & drankje

Plof na een sportieve activiteit bij Outdoor Valley neer op het terras of binnen in Restaurant de Berghut voor een lunch, drankje of diner. Er staat voor iedereen iets lekkers op de kaart, van kaasfondue tot huisgemaakte pizza. Voor grotere groepen zijn er sfeervolle tipi-tenten!
Gezellig uit eten!

Smullen bij de Pannenkoekhut  

Bij Outdoor Valley Wintersport ligt onderaan de pistes de Pannenkoekhut, een gezellig restaurant waar je je eigen pannenkoek kunt samenstellen, maar er ook andere gerechten op de kaart staan. Leuk voor grotere groepen én ideaal als afsluiter van een kinderfeestje!
Schuif aan!

Outdoor Valley heeft zoveel leuke outdoor activiteiten voor jong en oud, je vindt ze allemaal op de website van Outdoor Valley. 

Veel plezier tijdens jullie outdoor avonturen!

Naar de website