Keus uit véel (sport)clubjes in de regio Rotterdam
Clubjes

Keus uit véel (sport)clubjes in de regio Rotterdam

Hier vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes in de regio Rotterdam en Dordrecht. Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen en muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool en nog veel meer!

Zo vind je altijd een clubje dat helemaal bij jouw kind past!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 298 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 298 resultaten

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Rotterdam?

In de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Rotterdam heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse!