Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in Rotterdam.

Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in Rotterdam.

Hier vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes in de regio Rotterdam. Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen en muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool en nog veel meer!

Zo vind je altijd een clubje dat helemaal bij jouw kind past!

Filteropties

TYPE CLUBJE
Leeftijd
Locatie
totaal 179 resultaten
Pagina: 123456
totaal 179 resultaten
Pagina: 123456

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Rotterdam?

In de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Rotterdam heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse en Ridderkerk!