Dansschool DansantTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke dansschool voor peuters, kleuters en kinderen? Doe een proefles bij Dansant!
Dansschool Dansant in Zwijndrecht is er voor iedereen die van dansen houdt! Kinderen vanaf 1,5 jaar kunnen hier al dansen. 

Ben je tussen de 1,5 en 3 jaar en wil je graag dansen en bewegen? Kom dan samen met papa of mama naar de dansen met je kind lessen! Kun je het al helemaal alleen dan is de peuterdans (3+) wat voor jou. Voor de kleuters is er een energieke en gezellige kleuterdans (groep 1-2).

Voor de iets oudere kinderen is er genoeg keus aan leuke lessen! Bij de algemene dansles werk je aan algemene dansante vorming. Bij de Irish dance lessen ga je dansen op vrolijke traditionele Ierse muziek, maar ook op muziek uit bekende shows. Als je graag een hippe dans wil leren op eigentijdse muziek, dan kun je voor de streetdance/urban lessen gaan!

Je kunt een gratis proefles volgen!

Klik voor meer informatie op de roze button. 

Tip: voor toffe kampen in elke vakantie kijk je op de Op Kamp pagina!

Dansschool Dansant

Slagveld 99
3332 BN Zwijndrecht
Prijs Gratis proefles Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden