Zwemles? Kikkersprong!Terug naar het overzicht

Veilig leren zwemmen en je ABC-diploma’s halen doe je bij zwemschool Kikkersprong in Rotterdam

Zwemles voor kids bij Zwemschool Kikkersprong

Zwemschool Kikkersprong biedt sinds 2003 erkende ABC zwemlessen aan in onder andere Rotterdam IJsselmonde & Overschie, in Albrandswaard, Gouda en Bergambacht. Doordat er 7 x per jaar diplomazwemmen is, kan er meestal direct worden gestart met de lessen. Ook instromen op elk niveau van het ABC is mogelijk, van beginners tot en met C.

Kinderen kunnen starten met de zwemles vanaf 3 jaar en 9 maanden. De lessen worden gegeven in kleine groepen door professionele zweminstructeurs in het water. Broertjes en zusjes kunnen tegelijkertijd zwemmen, ook met verschillende niveau's. De vorderingen worden bijgehouden in het unieke Kikkersprong leerlingvolgsysteem. 
 
Extra leuk: bij de eerste les ontvangt je kind het Kikkersprongboekje, hierin staat op een speelse manier het hele lestraject beschreven. Bij het behalen van het A, B en C diploma kan een foto van je kind worden geplakt, een mooi aandenken voor later!  

Kijk voor alle informatie en inschrijving op de website van Zwemschool Kikkersprong, klik hiervoor op de roze button. 
Tip: Wist je dat we ook tips hebben voor de leukste kinderwinkels?

Zwemschool Kikkersprong


Diverse locatie in de regio Rotterdam & Gouda
Openingstijden Kijk op de website voor de verschillende locaties in de regio Rotterdam Prijs Zie website Zwemschool Kikkersprong Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?