icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Foto speurtochtTerug naar het overzicht

Een speurtocht is weliswaar een gouwe ouwe, maar nog steeds wel een erg leuk spelletje om te doen!
Bedenk een route. Maak deze niet te lang. Maak vervolgens van verschillende punten op de route foto's. De kinderen moeten de plekken op de foto's duidelijk kunnen herkennen en er ook uit op kunnen maken welke kant zij op moeten lopen. Print deze foto's uit. 

Bij het begin van de speurtocht geef je de kinderen de foto's in de goede volgorde mee en legt ze uit hoe ze aan de hand van de foto's hun route kunnen bepalen.

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kun je de speurtocht moeilijk of makkelijk maken. Voor kleinere kinderen is het bijvoorbeeld een idee om steeds een pijl te fotograferen die de richting aanwijst. Voor oudere kinderen kun je op de foto de plaats duidelijk maken waar zij staan, maar ook de richting waarin zij moeten lopen door bijvoorbeeld in die richting te fotograferen. 
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dit kan wèl in de meivakantie!

Dit kan wèl in de meivakantie!

De meivakantie gaan ook dit jaar nog anders dan anders. Maar nu is de tijd om herinneringen te maken en leuke dingen te doen, die kunnen in deze bijzondere tijd. We verzamelden weer de leukste tips en toffe activiteiten voor de komende weken!

Check onze tips hier!